Crowd Service
ett nytt sätt att leverera excellent service

Varför inte ta hjälp av dina vänner?

Innovativ och behovsdriven Uberliknande fältservice med Crowd Service

Med genomslagskraften av IoT (Internet of Things) har allt blivit snabbare och mer kopplat. Servicekunderna förväntar sig realtidssvar. Den svagaste länken är emellertid tillgängligheten av fälttekniker och möjligheten att reagera i realtid när och var underhåll behövs.

Med en massa medarbetare – inklusive anställda, partners, frilansare – finns det ständigt någon med rätt kompetens som är tillgänglig för jobbet. Och med Coresystems FSM-lösningen kan du bygga dit egna nätverk av människor (crowd pool) och lita på våra kraftfulla AI-verktyg för att automatiskt planera serviceförfrågningar i realtid. Tekniker kan snabbt få jobben och utföra jobbet via vår mobilapp.

 

Anpassa din teknikerkår för att på riktigt möta realtidsservice.

126M

126 miljoner människor arbetar som frilansare i Europa och USA


10%

2020 Ai plannering av tekniker, Senast 2020 kommer 10% av all akutservice vara initerad och planerad av AI

50Bn

50Bn upplkopplade enheter Det kommer finnas 50 miljarder uppkopplade enheter år 2020

Utöka din servicekår med en grupp experter

Crowd Service gör att du kan dra nytta av talang inom ditt företags kontaktnät och gör det enkelt för företag att anpassa sin personalstyrka till aktuella krav i realtid. Att ha en större, tillgänglig, kompetent arbetskraft ger dig också de resurser du behöver för att acceptera nya affärer och kunder. 

Genom att skapa en pool av skickliga servicetekniker som består av dina anställda, dotterbolag, partners och frilansare, hittar du alltid den perfekta personen med rätt kompetens för jobbet!

Fördelarna med Crowd Service är:

 • Väx din personal från ditt eget beprovade och betrodda nätverk av servicepersonal
 • Du kan enkelt hantera kompetens och kvalifikationer hos serviceutövarna för att se till att kunderna kan få den bästa professionella servicen.
 • Utöka ditt serviceområde enkelt tack vare en global publik av kvalificerade tekniker
 • Väx din verksamhet och acceptera fler jobb, eller  hjälp andra serviceföretag om de behöver resurser

Ge realtidsservice med mass-tilldelning av jobb som drivs av artificiell intelligens

Att hantera en massa personal över hela ditt företags-ekosystem är ingen lätt uppgift.

 

Därför är jobbet bäst lämpat för Coresystems AI-drivna schemaläggningsassistent. Tjänste/ serviceförfrågningar kan fortfarande skickas manuellt. Eller de kan automatiskt tilldelas med hjälp av intelligent schemaläggning, för att bestämma den bästa kvalificerade tekniken genom att ta hänsyn till sakkunskap, plats och tillgänglighet.

AI Crowds dispatching förbättrar dina fälttjänster genom att tillhandahålla:

 • Realtidsförmedling av serviceförfrågningar
  Meddelanden via e-post eller SMS till din servicetekniker med all nödvändig information för att utföra jobbet.
 • Serviceanmälningar som skickas direkt från maskiner/utrustning till service tekniker.
 • Tillgång till tekniska riktlinjer för tekniker på mobila enheter för att säkerställa enhetlig hantering av alla serviceförfrågningar.
 • Fjärrstöd för servicetekniker som svarar på serviceförfrågningar, men kanske behöver hjälp av specialister för att lösa problemet

Anpassa din Crowd (gräsrot) plattform

Att bygga ett ekosystem genom att samarbeta med affärspartners hjälper dig att snabbt utöka företagets spetsighet och din marknad. Det är dock dina kunder som får ut mest eftersom de kommer att dra nytta av snabbare och bättre service. 

Kundtillfredsställelsen kommer att explodera eftersom kundens servicebehov adresseras  direkt av lokala experter. Dessutom bidrar du till en hållbar affärsmodell genom att maximera potentialen i ditt nätverk.

Hantera ditt nätverk i din Service Crowd Platform

 • Koppla lätt på partners och certifierade experter
 • Nå kunder i mer avlägsna regioner där du kanske inte har egna resurser.
 • Möjlighet att arbeta med en transaktionsbaserad modell.
 • Tillgång att på begäran
  samla in data för vidare analys.

Hitta den bästa talangen i ditt nätverk

Sättet vi arbetar på förändras. Nästa generations anställda prioriterar oberoende, autonomi och flexibilitet. Det finns en tydlig trend bland kvalificerade arbetstagare – särskilt inom tjänstesektorn och teknikområdet – och det är mot egenföretagande. 

adult-agreement-beard-573565

Utöver det vill en generation av skickliga experter i pensionsåldern fortfarande erbjuda sina kunskaper på egen hand. Med hjälp av Crowd service kan du anpassa din personal för att tillgodose de skiftande beläggningsgraderna. Det säkerställer också att du inte blir offer för det växande gapet av kompetens som kan finnas bland tekniker. Crowd-tjänster ser till att du alltid har den kvalificerade personalen du behöver för att tillhandahålla den kvalitetsservice du lovar.

Vill du ha en demo ?

Kontakta oss eller om du bara vill ha en snabb titt titta in på våra demofilmer som ligger under molnlösningar

Förälska dig i våra lösningar

Analys

Field Service Analytics, rapporter och instrumentpaneler. Att leverera exceptionell service är tuffar idag än det någonsin varit. Med rätt analys kan du göra din tjänst mer effektiv, snabbare och mer anpassad till dina kunders behov.

Serviceportal

Coresystems Now Self Service Portal är en kunskapsbas och kundportal allt i ett. Med den lättanvända kodskannerfunktionen kan dina kunder snabbt få tillgång till produkt- eller utrustningsinformation eller initiera serviceanrop på ett mer effektivt sätt.

Integration

Coresystem servicehanteringssystem levereras i molnet som SaaS-applikation, men erbjuder ändå sömlös offlinefunktionalitet i alla mobila applikationer. Bäst av allt är är att systemet är redo för integritet från tredje part med dess kraftfulla API.

Mobilapp

Kunder kräver en servicenivå som är svår att utföra i pappersform. Mobiltekniken har förvandlat sättet att arbeta på fältet så att det idag är något helt annat än för endast ett antal år sedan.

Crowd Service

Coresystems är banbrytande med "Crowd Service" - vilket gör det möjligt för kunder att utnyttja en Uber-liknande plattform för att hitta tillgängliga fältservice tekniker i realtid.

Arbetsorderhantering

Bra service betyder att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Med Workforce Management Material kan du länka delar till lager i realtid, så dina fälttjänstemän har en bättre chans att få det rätt första gången. Du kan också spåra servicefordon för förbättrad resurshantering och svarstider.