Sömlös integration

Med ditt ERP eller CRM System

Känslan av att inte vara begränsad.

Att koppla ihop allt har aldrig varit enklare tack vare Coresystems Clouds öppna API.  Genom det kan du snabbt integrera ERP, CRM, bokföringsystem, webbtjänster och överföringsfiler, eller något tredjepartssystem i Coresystems Cloud. Det spelar ingen roll var dina data lagras. Du kan också enkelt utveckla och förbättra vår helt säkra och stabila miljö med nya lösningar allt efter som. Det smidiga flödet av data mellan affärsplikationer, appar, dotterbolag, partners, anställda, utrustning, kunder och maskiner kommer radikalt att förbättra din kommunikation och dina affärsprocesser.

 

Genom Coresystems Open Platform kan du säkerställa ett sömlöst flöde av information och kommunikation.

Prio 1

Produktivitet
Produktivitet är den
främsta prioriteten i företags budgetar när det gäller fältservice.

-52%

Huvudvärk
52% av alla servicebolag gör fortfarande saker manuellt - papper, pennor, telefonsamtal = huvudvärk.

3 part

Parts integrationer
Använd vårt API för att snabbt integrera dina infrastruktur-, eller utveckla egna verktyg utöver vår molnplattform.

FSM (Field Service managment) ökar effektiviteten med en ERP-integration även för komplexa organisationer

Fristående teknisk infrastruktur har begränsat värde och höga kostnader. ERP, CRM och andra applikationer måste kommunicera med varandra för att behålla sin funktionalitet och för att unvika att hamna i ett vakuum.

Anslut ditt FSM (Field Service Management system) och ERP, CRM så att hela teamet kan se och använda alla nödvändiga data som lagerstatus, kunddata etc. Det möljlighör för alla inblandade  att få insikter och ta beslut i realtid som positivt påverkar produktivitet, prestanda och kundservice.

Exempel på anslutna system:

 • AP B1
 • Sage
 • SAP
 • Salesforce
 • Microsoft Dynamics AX and NAV
 • Oracle
 • abas ERP
 • ProAlpha
 • FortKnox
 • Pyramid
 • Monitor
 • SoftOne
 • Jeeves
 • Billogram
 • Hantverksdata
 

Dra fördel av en öppen robust integrationsstrategi

Vid utformningen av Coresystems öppna plattform ville de skapa en produkt som möjliggjorde enkel integration av system med Cloud, oavsett vilket. Därför skapade de sitt API på gällande affärsstandard: REST (Representational State Transfer) arkitektur.

Integrationsstrategi:

 • Baseras på  webbaserade API standard: REST-arkitektur
 • Bygger på standard JavaScript Object Notation (JSON) för att överföra dataobjekt
 • Möjliggör enkel ERM och CRM integration

Förlita dig på en koppling

Numera är vi beroende av flera verktyg för att täcka våra behov, och för att stödja olika delar av våra affärsprocesser . Genom att integrera alla dina affärslösningar med Coresystems Cloud-lösningen får du den transparens du vill för att kunna hantera dina kunder, servicetekniker, back office och produktdata. 

Genom att samla och kunna hålla reda på all den informationen du behöver, kan du enkelt få nödvändig  insyn för att ge snabb och effektiv service.

Coresystems hjälper dig att kombinera alla dina viktiga externa applikationer och verktyg:

 • Slack bringar all din kommunikation tillsammans på ett ställe. Det är realtidsmeddelanden, arkivering och sökning efter moderna lag.
 • Waze är världens största community-baserade trafik- och navigationsapp. Drivrutiner i ditt område delar realtidstrafik och väginformation, vilket sparar all tid och gaspengar på sina dagliga enheter.
 • Glympse är ett snabbt och enkelt sätt för platsdelning i realtid.
 • Twilio är en molnkommunikationsplattform för SMS och VOIP.
 • Mila är en publiktjänsteman och Coresystems spin-off. Över Mila.com kan användare hitta, använda och betygsätta tekniskt erfarna personer i sitt område, eller erbjuda sina egna tekniska kunskaper. Service i UBER-stil.
 • Zapier är en webapp-automationstjänst. Zapier ansluter appar och flyttar information mellan automatiskt.

Skapa ditt eget ekosystem genom IoT (Internet of Things)

När IoT-enheter blir mer och mer populära kommer nya möjligheter och integrationsmöjligheter att uppstå. 

integrations-iot

I samband med Field Service Management betyder det att man har tillgång till olika sensordata i realtid. Detta gör det möjligt för oss att kontinuerligt analysera enhetsdata, upptäcka och reagera på avvikelser i realtid och därigenom säkerställa kortare tider för reparation och till och med hålla ner driftstopp till noll.


MindSphere

I och med att Coresystems utnyttjar IoT MindSphere-plattformen från Siemens för att ansluta till olika enheter, övervaka dem och upptäcka fel möjliggörs en framtida servicetjänst för din organisation.
Vid fel skapas ett serviceanrop i FSM Coresystems automatiskt och tekniker tilldelas. Detta kommer att radikalt förkorta serviceperioden för en specifik enhet och den kan mycket snabbare vara tillbaka i tjänst.

Läs mer om Coresystem och MindSphere här

Vill du veta mer ?

Kontakta ossså berättar vi mer om alla integrationsmöjligheter.

Konfigurera och anpassa din FSM med data Management

Med appen Master Data Management kan du importera och hantera dina basdata via ett lättanvänt gränssnitt utan skript eller programmeringsförmåga. Dessutom tillåter Master Data Management-modulen dig att anpassa och konfigurera elementen som visas i användargränssnittet för mobilapplikationen. Med Data Loader kan du ladda ner masterdatamallar för specifika dataobjekt och ladda upp när de är färdiga, uppdatera eller skriva över befintliga data eller hämta objektdatafrågor som sparas i molnet.

Streama data mellan system, utan höga implementationskostnader

Zwapgrid är en molntjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett smart och kostnadseffektivt sätt.

 

rev4

Zwapgrid arbetar primärt med  de snabbast växande mjukvarubolagen för att hjälpa dem och deras kunder att driftsätta projekt med integrationer inom loppet av dagar istället för månader.

Plattformen fungerar som en växel i ett nätverk där de utan kostnad ansluter nya system och endast tar betalt för transaktioner. 

Integrationer är ”crowdfunded” i den meningen att många betalar lite för varje enskilt system.

Läs mer om Zwapgrid här:

 

Varför inte nyttja redan fungerande lösningar för att åstadkomma den bästa totallösningen?

Nedan hittar du några exempel på verktyg som redan är integrerade i Coresystems.

Förälska dig i våra lösningar

Analys

Field Service Analytics, rapporter och instrumentpaneler. Att leverera exceptionell service är tuffar idag än det någonsin varit. Med rätt analys kan du göra din tjänst mer effektiv, snabbare och mer anpassad till dina kunders behov.

Serviceportal

Coresystems Now Self Service Portal är en kunskapsbas och kundportal allt i ett. Med den lättanvända kodskannerfunktionen kan dina kunder snabbt få tillgång till produkt- eller utrustningsinformation eller initiera serviceanrop på ett mer effektivt sätt.

Integration

Coresystem servicehanteringssystem levereras i molnet som SaaS-applikation, men erbjuder ändå sömlös offlinefunktionalitet i alla mobila applikationer. Bäst av allt är är att systemet är redo för integritet från tredje part med dess kraftfulla API.

Mobilapp

Kunder kräver en servicenivå som är svår att utföra i pappersform. Mobiltekniken har förvandlat sättet att arbeta på fältet så att det idag är något helt annat än för endast ett antal år sedan.

Crowd Service

Coresystems är banbrytande med "Crowd Service" - vilket gör det möjligt för kunder att utnyttja en Uber-liknande plattform för att hitta tillgängliga fältservice tekniker i realtid.

Arbetsorderhantering

Bra service betyder att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Med Workforce Management Material kan du länka delar till lager i realtid, så dina fälttjänstemän har en bättre chans att få det rätt första gången. Du kan också spåra servicefordon för förbättrad resurshantering och svarstider.