Specialister på digitalisering av service, installation och eftermarknad.

Vi erbjuder marknadens bästa lösningar för digitalisering av arbetsorder, planering, helpdesk och ärendehantering. Vi levererar molnbaserade lösningar som alltid är tillgängliga, hårdvara och expertis inom området.

Om oss

Workwit är en leverantör av IT-molntjänster och tjänster till installatör, service och tjänstemarknaden. Vi tillför ett värde till våra kunder genom personliga relationer, brinnande engagemang och spetskompetens inom det område vi verkar.

Genom att varje dag vara lyhörda och att lyssna på våra kunder ger vi dem rätt förutsättningar att genom våra abonnemangs-tjänster förverkliga deras affärsidéer och bidra till lönsammare kärnverksamhet.

WorkWit lyckas med detta genom att vi positionerar oss som en betrodd rådgivare för våra kunder i vardagen. Våra medarbetare är specialister och har mångårig erfarenhet av branschen och vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer. Men framförallt lyssnar vi på dig som kund.

Affärsidé

Workwits affärsidé är att erbjuda marknadens bästa molnlösningar för service, installation och eftermarknad i abonnemangsform utan dyra implementationsprojekt tillsammans med hårdvara och professionella konsulttjänster.

Vision

Värdet våra kompetenta medarbetare adderar och kvalitén på de abonnemangstjänster vi tillhandahåller i våra kunders vardag skall göra oss till det självklara valet av leverantör inom de marknader vi verkar. Vi vill vara våra kunders bästa leverantör.

Vår resa

Vi som grundat Workwit AB har lång erfarenhet inom hård och mjukvarubranschen. I flera år har vi arbetat med servicesystem och hjälpt företag med att förbättra sina arbetsprocesser. Det vi har sett är att det har saknats en helhetsleverantör med förståelse för alla delar i service och installatörsprocessen. Det har inte funnits någon som oberoende kan ta fram de besta lösningarna, utan istället så gör mjukvaruproducenterna knut på sig för att försöka lösa olika företags behov med en och samma lösning. Det ville vi ändra på därför startade vi Workwit, en oberoende leverantör som kan erbjuda olika lösningar som passar olika företags behov. Visserligen är alla lösningar inriktade mot Fältservice, installation och support, men det är också det som gör att vi kan kalla oss för experter inom vårt område. Kan vi också Erbjuda våra kunder låga implementationskostnader så blir det ju ännu bättre.

Teamet

Workwit Solutions består inte bara av anställda. Faktum är att vi är inte så många på kontoret, men vi är många som kan hjälpa dig som kund. Precis som vi vill att våra kunder skall kunna växa sin personalstyrka vid behov genom produkten Crowd service. Växer vi vårt företag med den kompetens som behövs när behovet uppstår. Vi kallar det för vårt Workwit team. Teamet består av ett stort nätverk med professionella konsulter inom en rad områden så som programering, integration, konfiguration, affärsprocesser m.m. Fördelarna för dig som kund är många, inte bara arbetar du med kunnig proffesionell personal utan du gör det utan att behöva betala för deras löner när dom inte har något uppdrag i Workwit. Modernt, smidigt, kostnadseffektiv..precis rätt i Workwits anda.

Partnernätverk

Vår erfarenhet ökar din lönsamhet.

Mail: info@workwit.net
+46 735 170 777

Ekliden 8, S-132 51 Saltsjö-Boo Sweden