Tjänster som Workwit Solution erbjuder.

Analys

Har ni svårt att få överblick över hur Era processer ser ut? Workwit Solutions personal har gjort 100 tals analyser av service och installatörsföretag. Vi hjälper Er att sätta Era processer på kartan och ser över vad som går att digitaliseras.

Rådgivning

Vi kommer gärna med råd och idéer på hur ni kan göra Er service mer lönsam, eller hur ni kan lösa specifika behov. Det kan vara allt från serviceavtalsfrågor, till mailflöden eller inkoppling av extern utrustning.

Utveckling

Har ni behov av att skapa egna anpassade lösningar som kräver utveckling? Då kan vi många gånger hitta rätt kompetens i vårt Workwit Solutions nätverk. Här finns allt från webbutvecklare till tekniska konsulter och programerare.

Supportavtal

Även om Coresystems olika molnlösningar är lättanvända och det finns mycket dokumentation så kan behovet av ett supportavtal uppstå. Vill du säkerställa dig om att du får hjälp innom en viss tid så kan ett supportavtal vara den rätta försäkringen.

Konfiguration

Standarduppsättningen av Coresystems ger de flesta verksamheter en startpunkt att utgå ifrån. Vill man kan man också konfigurera lösningarna så att de blir mer skräddarsydda för just din verksamhet. Att skräddarsy dom kan man göra själv men ofta finns kanske inte tiden eller kompetensen. Bi på Workwit hjälper Er gärna om behovet uppstår.

Utbildning

Ny personal, nya flöden eller helt enkelt en uppfräschning. Workwit Erbjuder hel eller halvdagskurser som får din personal att känna sig säkrare på hur lösningarna fungerar.

Ta kontakt

Lämna ditt namn och e-mailadress, så kontaktar vi dig och berättar mer Eller så kan du ringa oss på +46 735 170 777