Lager
&
arbetsorderhantering

Öka din produktivitet

Att aldrig behöva vänta på reservdelar

Att ha de bästa teknikerna hjälper inte om de inte har rätt delar för att göra jobbet. Automatiserad lagerhantering säkerställer att rätt delar finns till hands för att få jobbet gjort. Coresystems Field Service Applications ger all nödvändig information i realtid. Arbetsorderprogrammet erbjuder en övergripande inventeringsöversikt som hjälper till att undvika slösad tid och upprepa besök. Det optimerar också förebyggande underhåll tack vare spårning, övervakning och prognos i realtid. Sömlösa gränssnitt mellan depoer, lastbilsförråd och lagerstatus ger en effektiv fältservice och nöjda kunder.

 

Minimera återbesök och maximera vinsten genom att garantera tillgänglighet av delar.

19%

Ökning av serviceintäkter
Våra kunder upplever en genomsnittlig ökning av serviceintäkterna på 19%.

50B kr

En marknad på 50 miljarder kr Den globala servicemarknaden beräknas omsätta 50 miljarder kr år 2022.

84%

De företag som hanterar sina lager bäst har i snitt 84% av alla delar som behövs tillgängliga i sina servicebilar.

Från uppdrag till faktura på nolltid

Med Coresystems användarvänliga inventeringsöversikt är det enkelt för dig att spåra delar i varje steg i arbetsordens livscykel. 

Vår arbetsorderprogramvara ger dig realtidsinsikt i hanteringen av lager och billager. Det gör det möjligt att minska ineffektiviteten orsakad av saknade delar och onödiga returer, vilket i sin tur ökar lönsamheten. Kunderna drar också nytta av att aktuella reparationer blir klara direkt. Något som ökar både kundlojalitet såväl som förbättrar ryktet av din verksamhet.

Rätt delar, på rätt tid betyder:

  • Kortare tid mellan mottaget arbeter och ivägskickad faktura till kund.
  • Bättre avkastning på kapital.
  • Lägre lagerkostnader.

Prestationsförmåga utöver det vanliga

Öka prestationsförmågan genom förbättrad och synligare lagerhantering. Använd Coresystems arbetsorderprogramvara för att hantera alla lagerdata. 

Det inkluderar order av delar och returhantering (RMA). Genom sömlös integration med titt ERP systemkan du enkelt integrera all viktig information. Det gör det möjligt för fält teknikern att snabbt hitta delar i sina egna bilar eller närliggande depåer.

Förbättrad lagersynlighet betyder:

  • Tillgänglighet är enklare att hantera
  • Lagerkostnader kan ses över och anpassas över hela linjen.
  • Fältteknikerkan använda filter för att enkelt hitta en nödvändig del.
  • Kunder är inte tvungna att vänta på reservdelar eller återbesök för att ett jobb skall bli slutfört.

Missa aldrig din SLA.

Uppfyll dina SLA, och reservera de delar som behövs. Coresystems Service Level Agreement (SLA) widget hjälper dig att hålla dig uppdaterad med dina SLA-åtaganden. 

Det innebär att kundkontrakt, SLA och garantier är lättillgängliga och synliga för Back-office och dina fälttekniker. Det här är viktigt för att upprätthålla kundens förtroende och tillfredsställelse med det tjänster du erbjuder. Med materialreservations widgeten kan du öronmärka material för serviceanrop så att de är tillgängliga efter behov.

SLA och Material Reservation widgeten hjälper dig:

  • Förse ditt fältteam med viktig information om SLA.
  • Nå dina kundrelationer  mål genom att säkerställa att du tillhandahåller pålitlig service med rätt verktyg och utrustning
  • Organisera dina tillgängliga lager och fördela  till specifika jobb

Vill du ha en demo ?

Kontakta oss eller om du bara vill ha en snabb titt titta in på våra demofilmer som ligger under molnlösningar

Sluta dubbelarbeta!

Integrera Inventory Management med ditt ERP-system. Den lätta integrationen av Coresystems arbetsorderprogramvara och lagerhantering in i ditt ERP-system ger den mest omfattande end-to-end-lösningen av lagerhantering.

 Genom att slå samman värdefull delinformation med våra lednings- och arbetsorderverktyg kan du följa dina delar från lageret till lastbilen till ankomst på plats hos kund. Den nivå av synlighet över alla moment av  minimerar störningar av en effektiv fältservice organisation och maximerar insyn, effektivitet och kundnöjdhet.

Förälska dig i våra lösningar

Analys

Field Service Analytics, rapporter och instrumentpaneler. Att leverera exceptionell service är tuffar idag än det någonsin varit. Med rätt analys kan du göra din tjänst mer effektiv, snabbare och mer anpassad till dina kunders behov.

Serviceportal

Coresystems Now Self Service Portal är en kunskapsbas och kundportal allt i ett. Med den lättanvända kodskannerfunktionen kan dina kunder snabbt få tillgång till produkt- eller utrustningsinformation eller initiera serviceanrop på ett mer effektivt sätt.

Integration

Coresystem servicehanteringssystem levereras i molnet som SaaS-applikation, men erbjuder ändå sömlös offlinefunktionalitet i alla mobila applikationer. Bäst av allt är är att systemet är redo för integritet från tredje part med dess kraftfulla API.

Mobilapp

Kunder kräver en servicenivå som är svår att utföra i pappersform. Mobiltekniken har förvandlat sättet att arbeta på fältet så att det idag är något helt annat än för endast ett antal år sedan.

Crowd Service

Coresystems är banbrytande med "Crowd Service" - vilket gör det möjligt för kunder att utnyttja en Uber-liknande plattform för att hitta tillgängliga fältservice tekniker i realtid.

Arbetsorderhantering

Bra service betyder att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Med Workforce Management Material kan du länka delar till lager i realtid, så dina fälttjänstemän har en bättre chans att få det rätt första gången. Du kan också spåra servicefordon för förbättrad resurshantering och svarstider.