Workwit Solutions AB

Sveriges nya och enda oberoende expert på system och hårdvara för service, installation och underhåll

Molntjänst för Installation och fältservice från
380 kr/mån

Nu finns ett av världens bästa system för digitalisering av din fältservice i Sverige. Workwit Solutions AB kan idag som enda certifierad leverantör i Norden erbjuda dig molnlösningen Coresystems FSM (Field Service management) i Sverige.

Coresystem är ett SAP företag som rankas bland dom högsta av Gartner. 

Hörnstenarna

Mobilitet

Mobil arbetsorder på IOS, Android och Windows

Arbetsorder direkt på mobilen eller surplattan. Se historik, kundiformation eller lagersaldo direkt i appen, apportera tid, material eller fyll i checklistor. Ge dina tekniker kraften i Coresystems mobila appar. De finns som  iOS-, Android eller Windows app.

Planering

Molnbaserad planering, AI styrd, semi automatisk eller manuell

Dra och släpp arbeten på rätt tekniker eller låt systemet  i realtid, automatisera planering och schemaläggning av personal, och leverans. Du kan  effektivt fördela dina tillgängliga personalresurser för att maximera produktionen och minimera kostnaden. 

Analys

BI rapporter, Analyser, i realtid

Se och analysera dina KPIer i realtid. Det ger ledningen en omfattande realtidsöversikt av hur avdelningar, team och anställda fungerar och presterar. Transparenta och individualiserade rapporter innehåller värdefull information om dina intäkter, kostnader, utgifter, inköp, lager och hur väl organisationen fungerar.  

Implementera utan kostnad

Det som gör oss unika utöver att vi har de bästa lösningarna är att du kommer igång med våra lösningar utan dyra uppstartkostnader. Vill ni sen gå vidare från det hjälper vi självklart till eller så gör du det själv.

Allt under ett tak

Oavsett om du behöver en kundportal, ett servicesystem, eller en hållbar surfplatta till dina tekniker eller du kanske behöver hjälp med att styra upp dena arbetsprocesser så kan Workwit Solutions hjälpa till. Vi är enbart fokuserade på att digitalisera och förbättra arbetsflöden för service, installation och underhåll.

Företag som använder Coresystems FSM

Vill du ha en demo?

Kontakta oss då bokar vi upp en tid. Eller så kan du se delar av systemet under resurser
Kontakt
Mail: info@workwit.net
+46 735 170 777

Ekliden 8, 132 51 Saltsjö-Boo