Mindre sevicesamtal
genom att ge din kund
kontroll.

Coresystems Now omdefinierar kundservice genom att tillåta kunder att tillgodose sina egna servicebehov när det går. Genom att enkelt skanna en QR-kod eller serienummer på ett serviceobjekt med mobiltelefonen kan kunden initiera en direkt serviceförfrågan. De kan planera ett fältbesök, beställa reservdelar och mer utan långa telefonköer. Coresystems Now gör det också lättare för kunder att hantera och granska sina installerade objekt. Den ökade synligheten gör det enkelt för kunder att hitta servicepartner och delar som är kopplade till alla företagets utrustningar. Hela serviceprocessen blir betydligt mer tydlig och effektivare än någonsin tidigare.

 

Stärka den självständiga kunden, och förbättra kundlojaliteten genom enastående service.

24/7

Genom att ge dina kunder en kundportal ger du dom även sevice 24 timmar om dygnet. Precis som ett modernt företag ska göra.

-11%

11% färre servicesamtal
Tiden din personal spenderar i telefon minskar markant. Tid som nu kan användas till att få ännu nöjdare kunder.

84%

84% av kunderna födda efter 1980 använder och vill ha möjlighet till självbetjäning.


Håll öppet 24 timmar om dygnet med hjälp av Coresystem Now

Coresystems Now handlar om att hjälpa kunderna att hjälpa sig själva. Kunder kan skanna en QR-kod, ett serienummer eller någon annan unik identifierare på en enhet och välja mellan en serie självbetjäningsalternativ, t.ex. Granska handhavande information och lösa problemet själv eller vända sig till ett distanssupportteam för hjälp.

Dom flesta av oss vill nog lösa ett problem själva om möjligt. Genom att ge kunden tillgång till lättanvänd information som berär just den enhet som hon har problem med får du snabbt nöjdare kunder. Och om problemet inte går att lösa på distans kan kunden själv enkelt planera in ett servicebesök utan att behöva sitta i långa telefonköer.

Samtidigt får den som skall utföra servicen korrekt enhetsinformation, felbeskrivning och kontaktuppgifter direkt.

I praktiken fungers Corestystems Now så här:

 1.  Kunden skannar enhetens QR-kod eller ett serienummer med en smartphone.
 2. Kunden till en Virtuel kund assistentt och kan förklara problemet.
 3. Kunden kan granska en serie självbetjäningsförslag som vanliga frågor och handböcker ELLER
 4. Kunden kan begära live distanssupport  ELLER
 5. Kunden kan planera ett servicebesök av en servicetekniker, beställa reservdelar eller begära produktinformation.
 6. Kunden kan även se var teknikern är  och ankomsttiden eller reservdelen i realtid.

Få nöjdare kunder och bättre kundupplevelser genom självhjälp.

Förutom minskade väntetider för service och assistans får kunderna en tydlig översikt över hela serviceprocessen.

Från det ögonblick de gör en serviceförfrågan kan dina kunder granska allt på sin telefon: felsökning, fjärrservice, schemaläggning, spårning är också möjligt.

Ditt kundservicecenter vinner också på det!

När tidskrävande uppgifter som koordinering av möten och grundläggande förfrågningar  hanteras av Coresystems Now kan de istället fokusera på att ge toppklass support och stöd.

Gör servicen bättre för såväl kunder och ditt kundservice team med:

 • vår självbetjäningsportal finns som via mobilwebben, utan behov av att ladda hem någon app.
 • Dialogbaserad virtuell kundsupport
 • Dialogruta för val av möjliga tidsdatum beroende på tillgänglighet
 • statusuppdateringar i realtid
Admin

Integrera din hela kund-installerade bas till Internet, utan IoT

IoT eller internet of things börjar komma mer och mer och inom vissa branscher är det redan här fullt ut. IoT gör det möjligt för alla anslutna enheter att kommunicera och dela data och information. Det här är bra för nya enheter utrustade med rätt teknik, som sensorer, för att överföra signaler och data. Med Coresystems Now kan du även ansluta  äldre generationens utrustning.

Oavsett om utrusninge/enheten  har moderna sensorer eller inte kan du fortfarande erbjuda realtidsservice! Informationsbanken kan innehålla all relevant data om en utrusning eller enhet.

Informationsbanken ger:

 • Kunder och tekniker rätt information om utrustning och objekt.
 • Översikt över installerad park.
 • Modern informationshantering
 • Minskad administration för såväl dig som dina kunder.

Få översikt och ha tillgång till dina data i din självbetjäningsportal.

Att ha kontrollen över vilken utrustning dina kunder har hjälper di att ge excelent service. Du kan ge goda råd innan dina kunder frågar om vilken utrustning som borde bytas ut och vilken som borde uppgraderas. Samtidigt får dina kunder en bra inventering av all sin utrusning på en plats.

Portal

Att samla information och data om kundens utrustning på en plats är inte bara nyttig information. Det är kanske det som gör skillnad i dina kunders val av leverantör.

Information om utrusning samlas översiktligt i portalen så som: 

 • Artikelnummer
 • Serienummer och lotnummer
 • Revisionshistorik
 • Aktuell service status
 • Plats för enhet
 • Tekniska och administrativa kontakter
 • Garantier och installationsdatum
Map-when

Få nöjda kunder med realtidsinformation och notiser.

Att inte veta när en tekniker ska komma, eller osäkra besked så som nån gång mellan 8 och 16 är för många kunder ett stort irritiationsmoment. Med Coreservice Now är det inte längre ett problem.

Kunderna känner sig uppskatade och värdefulla när du håller dem informerade och i loopen. I Coresystems Now få dom att känna så status textmeddelanden.

Ge dina kunder regelbundna meddelanden om status och förväntad ankomst så att de vet när deras servicetekniker eller reservdelar kommer.

Coresystems hjälper dig att ge så mycket information och öppenhet till dina kunder som möjligt.

Det medför en bra kundupplevelse, vilket innebär en högre kundlojalitet!

Med service now kan du informera dina kunder om.

 • Status i deras ärende
 • Förväntad ankomsttid för reservdel i realtid
 • Förväntad ankomsttid för tekniker i realtid
 • Kartöveriskt var tekniker är
 • Historik
 • M.m

Vill du ha en demo ?

Kontakta oss eller om du bara vill ha en snabb titt titta in på våra demofilmer som ligger under molnlösningar

Förälska dig i våra lösningar

Analys

Field Service Analytics, rapporter och instrumentpaneler. Att leverera exceptionell service är tuffar idag än det någonsin varit. Med rätt analys kan du göra din tjänst mer effektiv, snabbare och mer anpassad till dina kunders behov.

Serviceportal

Coresystems Now Self Service Portal är en kunskapsbas och kundportal allt i ett. Med den lättanvända kodskannerfunktionen kan dina kunder snabbt få tillgång till produkt- eller utrustningsinformation eller initiera serviceanrop på ett mer effektivt sätt.

Integration

Coresystem servicehanteringssystem levereras i molnet som SaaS-applikation, men erbjuder ändå sömlös offlinefunktionalitet i alla mobila applikationer. Bäst av allt är är att systemet är redo för integritet från tredje part med dess kraftfulla API.

Mobilapp

Kunder kräver en servicenivå som är svår att utföra i pappersform. Mobiltekniken har förvandlat sättet att arbeta på fältet så att det idag är något helt annat än för endast ett antal år sedan.

Crowd Service

Coresystems är banbrytande med "Crowd Service" - vilket gör det möjligt för kunder att utnyttja en Uber-liknande plattform för att hitta tillgängliga fältservice tekniker i realtid.

Arbetsorderhantering

Bra service betyder att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Med Workforce Management Material kan du länka delar till lager i realtid, så dina fälttjänstemän har en bättre chans att få det rätt första gången. Du kan också spåra servicefordon för förbättrad resurshantering och svarstider.