Servicesystem för Service Center Enkelt Snabbt Översiktligt Kundvärde

Överblick precis när du behöver det

Automatiserad tilldelning av jobb minskar belastningen för tekniker och arbetsplannerare

Coresystems Field Service Managements är ett nyckelverktyg för servicechefer som vill ha insikt i vad som sker på fältet, förbättra serviceeffektiviteten och leverera en wow-upplevelse till kunderna.

Vad får man med ökad öppenhet?
Det är omöjligt att redogöra för allt när man ringer upp en tekniker . Coresystems automatiserade lösning gör det enkelt. Eliminera returbesök och no-shows genom att förbättra serviceinformationshanteringen. Skär kostnader och förbättra kundlojalitet och tillfredsställelse genom att få jobbet rätt från början gången.

Coresystems Field Service Management Software ger chefer och ledning möjlighet att driva en helt transparent verksamhet. Oavsett hur avlägsen arbetsplatserna är på en viss dag kan vara, när ingenjörer har laddat upp sina uppgifter kan servicekontoret när som helst få åtkomst till det för att visa arbetsförlopp och slutförande.

Ha mer tid till det arbete som är mest viktigt

Det inbyggda schemaläggningsverktyget innehåller det senaste inom artificiell intelligens (AI) för att hjälpa hanteringen och minimera resursslöseri. Detta inkluderar optimering av processer för att maximera din första fix rate genom att matcha den bästa tekniken till varje jobb, minimera körtiden mellan samtal och spårningsförbättringar i realtid. 

Genom att uppgradera till denna nivå av automatiserad, AI-driven programvara för felservicehantering kommer att ha en positiv rippleeffekt över ett brett spektrum av avdelningar.

Konvertering till ett automatiserat leveranssystem reducerar till exempel stress för tekniker och plannerare genom uppdatering av schemaläggning och jobbyte i realtid. Detta är särskilt användbart vid brådskande och nödsituationer när telefonsamtal måste jongleras och flyttas för att prioritera kritiska fall. Tekniker och back office kan helt enkelt ange det nya serviceanropet i systemet och AI-verktyget kommer att sortera ut resten.

Utöver detta har både fält- och kontorsarbetare den information de behöver för att öppna och stänga klientjobb på plats. Det betyder att ingen tid är bortkastad reser fram och tillbaka från servicebyrån för att fylla i, släppa av och bearbeta pappersarbete.

Var väl förberedd med enkel tillgång till kritiska data

På chefsnivå behåller cheferna fullständig insyn och en detaljerad översikt tack vare direkta rapporter som visas på instrumentpanelen anpassade efter deras specifika behov. Viktigast är att tillgången till data via elektronisk hämtning ger försäljningsprognos utan fördröjningstid. Detta gör det möjligt för företaget att vara mycket lyhörd för skift i kundnöjdhetsbetyg, verkställande beslut och konkurrensen.