Planering
&
Tilldelning

Få rätt personal, på rätt plats, vid rätt tid med den utrustning och det material de behöver

Full koll, precis när du behöver det.

När du schemalägger och planerar service/arbetsorder eller projekt är det inte alltid lätt att ta hänsyn till oväntade händelser. Trasiga bilar, anställdas sjukdom och besök som tar längre tid än väntat kan leda till kostsamma förseningar och följdeffekter.

Med i realtid, automatiserad planering och schemaläggning av personalen, och leveransen, kan du effektivt fördela dina tillgängliga personalresurser för att maximera produktionen och minimera kostnaden. Det säkerställer också att din kundtjänst aldrig får lida på grund av oförutsägbara omständigheter.

 

Att hålla dina kunder nöjda är lätt när du aktivt hanterar arbetsorder för att maximera tillgänglig arbetskraft

57%

Av alla inkommande servicesamtal kräver tilldelning av arbetsorder. Effektiv schemaläggning och tilldelning av arbetsorder är en vinstfaktor

97%

97% av alla kunder säger att kundservice är viktigt vid deras val av leverantör.92%

Användare av de lösningar Workwit levererar berättar att de framgångsrikt klarar av att möta sina svarstider med upp till 92%.

Rätt tekniker + Rätt delar + Rätt jobb = Bästa resultat

Med ett enkelt drag and drop-gränssnitt gör Coresystems planneringssystem schemaläggningen enkel.

Oavsett om din schemaläggningsprocess är manuell, interaktiv eller helt automatiserad och AI-driven, gör Coresystems avancerade schemaläggningsförmåga det enklare att hantera och öka first-time fix raten.

Coresystems arbetshanteringsplattform hjälper planerare genom att ge en visuell indikation av var en viss arbetsorder ska placeras. Detta säkerställer att du inte missar dina kunders SLA.

Visuell återkoppling på planeringsvyn låter dig se jobb som gått över tiden, vilket eventuellt kan påverka andra planerade aktiviteter.

 

Avancerad arbetskraftsplanering genom Coresystems gör det enkelt att:

 • Få tillgång till kundhistorikdata
 • Spåra väsentliga tillgångar
 • Prioritera viktiga serviceanrop
 • Hantera komplexa skiftscheman
 • Vidarebefodra i realtid jobbstatusinformation till Back office
 • Lätt att göra justeringar med ett drag and dropgränssnitt
 • Resetiden synlig
 • Matcha arbetskraven med teknikerens kompetens
 • Hitta den tekniker som bäst passar ett visst jobb genom att ta hänsyn till kompetens, tillgänglighet, täckning

En fullständigt anpassningsbar planeringslista låter dig se informationen som är viktig för dig (jobborderstatus, adress, utrustning, SLA och anpassade fält)

Bli av med stressen genom total överblick

Att inte ha full koll är stressigt och frustrerande. Coresystemsplannering och schemaläggningsvy är väl utarbetad och har tydliga färgidentikatiorer som ger dig lugn i vardagen.

Coresystems drag-and-drop-dispatch konsol erbjuder ökad synlighet och transparens. Det gör det enklare och effektivare att tilldela uppgifter och planera dina tekniker. Inte bara är schemaläggningen förenklad, men kvalitén av servicen och kundens upplevelse förbättras mätbart. Den totala ökningen av effektivitet och produktion leder också till en högre vinstmarginal.

Med drag and drop planerings-, tilldelning- och planeringsfunktionen kan du:

 • Simultant schemalägga flera arbetsorder
 • Inkorporera karta som är komplett med arbetsplatser och nuvarande arbetsstatus
 • Se och granska all information du behöver i realtid
 • Undvika onödiga extra kostnader på grund av oväntade händelser.
 • Synkronisera data så att du enkelt kan fördela dina planerade uppdrag med tillgängliga tekniker.
 • Få regelbundna statusuppdateringar medan arbetet pågår.
 • Få en omedelbar översikt över dina fälttekniker på en karta

Avancerad arbetskraftsplannering

Coresystems Workforce Scheduling verktyg ser till att närmaste och bäst kvalificerade servicetekniker skickas till varje uppdrag. 

Coresystems Workforce Scheduling matchar rätt kompetens, avstånd och historik automatiskt. Det förenklar och förbättrar din plannering av jobb avsevärt. Din personal kommer att uppskatta den minskade restiden och frustrationen med okända reparationsproblem. Dina kunder kommer att uppskatta de snabba svaren och att arbetet åtgärdas vid förstabesöket!

Med avancerad schemaläggning och tilldelningkan du:

 • Ta hänsyn till kompetens och kompetens som är specifik för vissa tekniker vid tilldelning av jobb.
 • Skicka den bästa tekniken till användardefinierade serviceanrop
 • Ställa in faktorer som serviceområde, tekniker lokation, bästa rutter och kompetenser.
 • Undvika onödiga extra kostnader på grund av oväntade händelser.
 • Genom avancerade filter kan du begränsa indormationen och se bara det som är viktigt för dig.

Vill du ha en demo ?

Kontakta oss eller om du bara vill ha en snabb titt titta in på våra demofilmer som ligger under molnlösningar

Öka din avkastning
med 15% genom artificiell intelligens

Tack vare artificiell intelligens (AI) har automatisk schemaläggning blivit mer intelligent. Med hjälp av avancerade algoritmer kan servicegivare och installationsföretag optimera schemaläggningen, planering och tilldelning i realtid.

Resultatet är enklare, snabbare och bästa möjliga utnyttjande av alla tillgängliga resurser. Ökningen i effektivitet och produktivitet omvandlas direkt till en betydande avkastning av din investering.

Intelligent automatisk schemaläggning gör att du kan:

 • Simultant optimera flera jobb tack vare intelligenta algoritmer.
 • Skicka automatiserade meddelanden till tekniker, som bland annat inkluderar nödvändiga verktyg och delar, till deras mobila enheter
 • Öka fältarbetarnas snabhet och effektivitet
 • Möta dina mål.

Långa projekt blir enkla att plannera med Gantt.

Använd Gantt-diagramet för att planera och hantera komplexa tjänster och installationer.

Service och installationsprojekt med lång livscykelt har en ökad komplexitet. De kräver att tillgång på särskilda resurser och expertis finns under en längre tid. 

Med Coresystems Gantt-diagram är det enkelt att hantera mer komplicerade långsiktiga service- och installationsprojekt. Det innebär att tekniker kan komma igång omedelbart snarare än att slösa bort tid som samordnar logistik. Projektplanering och personalstyrning har aldrig varit enklare.

Gantt-diagrammen gör det enkelt att:

 • Dra och släpp uppgifter i ett omfattande diagram.
 • Hantera långsiktiga serviceprojekt och installationer.
 • Organisera stora arbetslag för flera dagar på plats.

Förälska dig i våra lösningar

Analys

Field Service Analytics, rapporter och instrumentpaneler. Att leverera exceptionell service är tuffar idag än det någonsin varit. Med rätt analys kan du göra din tjänst mer effektiv, snabbare och mer anpassad till dina kunders behov.

Serviceportal

Coresystems Now Self Service Portal är en kunskapsbas och kundportal allt i ett. Med den lättanvända kodskannerfunktionen kan dina kunder snabbt få tillgång till produkt- eller utrustningsinformation eller initiera serviceanrop på ett mer effektivt sätt.

Integration

Coresystem servicehanteringssystem levereras i molnet som SaaS-applikation, men erbjuder ändå sömlös offlinefunktionalitet i alla mobila applikationer. Bäst av allt är är att systemet är redo för integritet från tredje part med dess kraftfulla API.

Mobilapp

Kunder kräver en servicenivå som är svår att utföra i pappersform. Mobiltekniken har förvandlat sättet att arbeta på fältet så att det idag är något helt annat än för endast ett antal år sedan.

Crowd Service

Coresystems är banbrytande med "Crowd Service" - vilket gör det möjligt för kunder att utnyttja en Uber-liknande plattform för att hitta tillgängliga fältservice tekniker i realtid.

Arbetsorderhantering

Bra service betyder att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Med Workforce Management Material kan du länka delar till lager i realtid, så dina fälttjänstemän har en bättre chans att få det rätt första gången. Du kan också spåra servicefordon för förbättrad resurshantering och svarstider.