Planering av arbetsorder

Planering av arbetsorder blir enkelt med en lösning från Workwit Solutions

Planering av arbetsorder kan vara stressigt.

Under en arbetsdag så händer det mycket för en arbetsledare. Ofta är ingen dag lik den andra. Delar som inte kommit i tid, personal som anmält sig sjuka, olika system som man måste titta på eller det där excelarket man använt sig av de senaste åren börjar se lite stökigt ut. Med hjälp av Workwit solutions lösningar behöver det inte vara så. Varför inte låta ett system sköta planeringen av arbetsorder? 

Schemalägg var du vill

Alla Workwits lösningar är molnbaserade, det betyder att du när du vill kan få kontroll över vad som sker via mobil, dator eller surfplatta

Allt på ett ställe

Att sammanställla arbetspapporter, checklistor, materialinköp, foton och annan dokumentation kan vara rätt bökigt. Med Workwits lösningar får du det på ett ställe direkt utan att behöva tjata på din personal.

Noteringar och påminnelser

Post-it lappar i all ära men att ha alla noteringar och påminnelser kopplade till arbetsordern gör defenitivt enklare än små gula självhäftande papperslappar

Kommunikation med kund och personal

Att vara informerad som slutkund är ett av de områden som är absolut viktigast det gäller även personalen på fältet. Problemet är att det tar massa tid att ringa, maila, skicka SMS. Med Workwit Solutions lösningar sker detta med automatik

Planering av arbetsorder kan bli riktigt kul

Med hjälp av smarta lösningar kan kunder själva planera arbetsordern baserat på din personals tillgänglighet, var dom är och deras kompetens. Kunden är då helatiden uppdaterad om vad som sker och när det ska ske. 

Lyckliga kunder med hjälp av Workwit

Projektvyn och Schemaläggningsvyn tillåter dig att alltid ha kontroll. Även om du låter systemet sköta det mesta av jobbet är det alltid du som bestämmer och du kan lätt ändra om nya förutsättningar dyker upp.

Koll på hela processen med hjälp av Workwit

Tekniker behöver aldrig ringa in av andra skäl än att det är trevligt. De kan enkelt få ta i all nödvändig information, fylla i tidrapporter, checklistor, ta foton, sinaturer eller lägga beställnngar direkt i sin app på mobil eller surfplatta.

Lycklig personal med hjälp av Workwit

”Gå från en riktigt hektisk dag där planering av arbetsorder är en pina till riktig kvalité i ditt arbete.”

Företag som använder Coresystems SAP FSM

Kontakt
Mail: info@workwit.net
+46 735 170 777

Ekliden 8, 132 51 Saltsjö-Boo