Objekt och M2M

Du vet vad som är fel innan du ens har åkt dit.

Att ha kontroll över vilken utrustning som dina kunder har, historik, serviceintervaller och SLA avtal är en central del av att ge god service. I Coresystems har du en rad olika alternativ för hur du gör det bäst. genom ditt befintliga ERP, Coresystem NOW eller andra applikationer

 

Med förbättrad produkt- och informationshantering kan du eliminera returbesök och onödiga utryckningar.

+25%

Första gången Fix Rate.
Mobil tillgång till kunskapsbasen och kunddata minskar reparationstiden och förhindrar fel.

12%

högre produktivitet
Checklistor minskar upplärningstiden och antal fel, den mobila appen gör fälttekniker mer produktiva.

-8%

lägre Servicekostnader
Våra kunder rapporterade i en undersökningen minskade servicekostnader med i genomsnitt -8%.

Admin

Integrera din hela kund-installerade bas till Internet, utan IoT

IoT eller internet of things börjar komma mer och mer och inom vissa branscher är det redan här fullt ut. IoT gör det möjligt för alla anslutna enheter att kommunicera och dela data och information. Det här är bra för nya enheter utrustade med rätt teknik, som sensorer, för att överföra signaler och data. Med Coresystems Now kan du även ansluta  äldre generationens utrustning.

Oavsett om utrusninge/enheten  har moderna sensorer eller inte kan du fortfarande erbjuda realtidsservice! Informationsbanken kan innehålla all relevant data om en utrusning eller enhet.

Informationsbanken ger:

  • Kunder och tekniker rätt information om utrustning och objekt.
  • Översikt över installerad park.
  • Modern informationshantering
  • Minskad administration för såväl dig som dina kunder.

Skapa ditt eget ekosystem genom IoT (Internet of Things) eller M2M

När IoT-enheter blir mer och mer populära kommer nya möjligheter och integrationsmöjligheter att uppstå. 

integrations-iot

I samband med Field Service Management betyder det att man har tillgång till olika sensordata i realtid. Detta gör det möjligt för oss att kontinuerligt analysera enhetsdata, upptäcka och reagera på avvikelser i realtid och därigenom säkerställa kortare tider för reparation och till och med hålla ner driftstopp till noll.


MindSphere

I och med att Coresystems utnyttjar IoT MindSphere-plattformen från Siemens för att ansluta till olika enheter, övervaka dem och upptäcka fel möjliggörs en framtida servicetjänst för din organisation.
Vid fel skapas ett serviceanrop i FSM Coresystems automatiskt och tekniker tilldelas. Detta kommer att radikalt förkorta serviceperioden för en specifik enhet och den kan mycket snabbare vara tillbaka i tjänst.

Läs mer om Coresystem och MindSphere här

Konfigurera och anpassa din FSM med data Management

Med appen Master Data Management kan du importera och hantera dina basdata via ett lättanvänt gränssnitt utan skript eller programmeringsförmåga. Dessutom tillåter Master Data Management-modulen dig att anpassa och konfigurera elementen som visas i användargränssnittet för mobilapplikationen. Med Data Loader kan du ladda ner masterdatamallar för specifika dataobjekt och ladda upp när de är färdiga, uppdatera eller skriva över befintliga data eller hämta objektdatafrågor som sparas i molnet.

Dela kunskapen.

Med Knowledge Management (Kunskapshantering) kan du se till att alla teammedlemmar delar samma syn och har tillgång till samma kunskap.

Genom att samla in information som tagits in på fältet och genom kundinteraktioner och med hjälp av affärsprocesser och praxis. Kommer dina anställda på fältet oavsett om de är online eller offline, ha tillgång till  checklistor för att säkerställa att dina kunder får rätt svar vid första besöket.

En av de väsentliga aspekterna av kunskapshantering är tillgänglighet:

  • Online och offline åtkomst till data och checklistor gör det möjligt för tekniker att arbeta när som helst och var som helst
  • Tillgänglighet till alla inblandade, inklusive servicetekniker, backoffice personal och ledning hjälper alla att hålla sig informerade och uppdaterade
  • Samarbetet är mer harmoniskt när
    öppenhet över hela försörjningskedjan
  • Enkel kommunikation utan behov av ständiga förfrågningar, krav eller störande telefonsamtal medan du är på jobbet

Vill du ha en demo ?

Kontakta oss eller om du bara vill ha en snabb titt titta in på våra demofilmer som ligger under molnlösningar

Förälska dig i våra lösningar

Analys

Field Service Analytics, rapporter och instrumentpaneler. Att leverera exceptionell service är tuffar idag än det någonsin varit. Med rätt analys kan du göra din tjänst mer effektiv, snabbare och mer anpassad till dina kunders behov.

Serviceportal

Coresystems Now Self Service Portal är en kunskapsbas och kundportal allt i ett. Med den lättanvända kodskannerfunktionen kan dina kunder snabbt få tillgång till produkt- eller utrustningsinformation eller initiera serviceanrop på ett mer effektivt sätt.

Integration

Coresystem servicehanteringssystem levereras i molnet som SaaS-applikation, men erbjuder ändå sömlös offlinefunktionalitet i alla mobila applikationer. Bäst av allt är är att systemet är redo för integritet från tredje part med dess kraftfulla API.

Mobilapp

Kunder kräver en servicenivå som är svår att utföra i pappersform. Mobiltekniken har förvandlat sättet att arbeta på fältet så att det idag är något helt annat än för endast ett antal år sedan.

Crowd Service

Coresystems är banbrytande med "Crowd Service" - vilket gör det möjligt för kunder att utnyttja en Uber-liknande plattform för att hitta tillgängliga fältservice tekniker i realtid.

Arbetsorderhantering

Bra service betyder att du är på rätt plats vid rätt tidpunkt. Med Workforce Management Material kan du länka delar till lager i realtid, så dina fälttjänstemän har en bättre chans att få det rätt första gången. Du kan också spåra servicefordon för förbättrad resurshantering och svarstider.