Arbetsorder i mobilen även för det lilla företaget.

Skulle verkligen ett system för att hantera arbetsorder vara lönsamt för det lilla företaget med mellan 3-10 anställda?

Ja, absolut! Tricket är att inte göra det för komplicerat. Du behöver antagligen inte allt som det stora företaget har i form av integrationer, arbetsflöden, automation, lagerhantering och allt vad det kan vara.

Men är det nått som småföretagare ofta har brist på är det tid, och det är där ett mobilt arbetsorder system kommer in. Genom att börja använda ett system där ni samlar kunskapen om kunder och uppdragen på ett ställe har du mycket att tjäna. Dessutom har du även mycket att spara på att börja använda ett system. För visste du att:

  • Ca 5% av alla arbetsordrar tappas bort eller saknar information för att bli rätt fakturerade.
  • 1 av 5 besök måste göras om för att teknikern inte hade riktig koll på vad som skulle göras, eller vilket material han eller hon skulle ha.
  • Varje anställd i snitt lägger 1 timme om dagen på att ringa samtal, söka efter information om det jobb han ska utföra.
  • Det tar i snitt 10 dagar mellan utfört jobb till att fakturan skickas.

Visst, du har ju fortfarande det där problemet med hur *F* ska du få tid till att få in ett system när du spenderar massa tid på att sammanställa ordrar och få iväg fakturor?

Visst! det är sant, det är ett problem för bästa resultat får man ju självklart om man gör en grundlig analys och har ett helt integrerat system och automatiserade arbetsflöden.

Men måste det verkligen alltid vara helt perfekt för att det ska vara bättre än i dag? Nä skulle inte tro det. Bara genom att börja använda ett system för att få koll på allt, på en plats, så vinner du otroligt mycket på en liten insats. Ta till exempel vår produkt AI Field Managment där du betalar en fast summa per anställd och månad utan avtal, avtalslängd, dyra konsultkostnader. Där kan du enkelt starta, få in arbetssättet och börja spara tid direkt. Skulle du fråga mig så skulle jag säga. Alla borde göra det enklare för sig.

Vill du se mer av vad AI Field Management kan köra ta en titt på vår hemsida

Gillar du den här artikeln?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Lämna en kommentar

%d bloggare gillar detta: